2024. március 28. csütörtök, Gedeon napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Hírek

Szent Imre-nap

Szent Imre-nap
Névadónk emléknapján szentmise keretében kértük az Árpád-házi herceg közbenjárását iskolánkért.
Istenünk, te Szent Imrét tündöklő ifjúságában emelted szentjeid társaságába, miután sugallatodra neked szentelte életét. Engedd, hogy mindenkor közbenjáró segítőnk legyen nálad. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik, a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön örökké. Ámen.

1956-os okt 23 emlékműsor

Az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire emlékeztünk a 8. osztály és az énekkar közreműködésével. Köszönjük tanítványaink és felkészítő kollégáink munkáját.

KÉPEK

Aradi vértanúk emlékműsora

Az aradi vértanúkra és az 1848/49-es szabadságharc hőseire emlékeztünk az 5. osztály, az énekkar és a fúvószenekar közreműködésével. Köszönjük tanítványaink és felkészítő kollégáink munkáját.

"Őszi napnak mosolygása,
Őszi rózsa hervadása,
Őszi szélnek bús keserve
Egy-egy könny a szentelt helyre,
Hol megváltott - hősi áron -
Becsületet, dicsőséget
Az aradi tizenhárom."
Ady Endre: Október 6.

KÉPEK

Fellépés a KATTÁRS-on

KATTÁRS
A Katolikus Társadalmi Napok rendezvény keretében szerepeltek tanítványaink Pécsen, a Színház téren. Néptáncosaink sárközi táncokat mutattak be, fúvósaink pedig 5 ismert dalt játszottak el. Az iskola pedagógusai kézműves tevékenységekkel kedveskedtek az érdeklődő gyermekeknek. Köszönjük tanítványaink, kollégáink részvételét és lelkes munkáját!

2019.04.06 Néptáncbemutató az Egyházmegyei pedagógusnapon

 A Pécsi Egyházmegye pedagógusnapi ünnepségén adtak ünnepi műsort iskolánk néptáncosai. Nagy öröm volt nézni tanítványaink fegyelmezett és színvonalas előadását. Köszönjük tanulóink és felkészítő tanáruk, Babi néni lelkes munkáját!

PPCHA Szent Gellért Ösztöndíj

 PPCHA Szent Gellért Ösztöndíj

A Pro Paedagogia Christiana Alapítvány kuratóriumának döntése alapján intézményünk két tanulója, Fenyvesi Violetta és Pál Patrik Tibor, elnyerte a Szent Gellért Ösztöndíjat. Az ösztöndíjat azok a tanulók kaphatják meg, akiknek szülei munkanélküliek, de iskolai előmenetelük példamutató. Az ösztöndíj összege havi 10000 Ft 4 hónapon keresztül. Köszönjük, hogy az alapítvány ebben az évben is támogatja két tanítványunk előrehaladását.

2019. február 15.

Mobiltelefonos elérhetőség

Új telefonszáma van az iskolának

30/4242463

A könnyebb elérhetőség miatt az iskolánk immár mobiltelefonszámmal is rendelkezik az eddigiek mellett!

<< Előző    1   2   3 


Programjaink

Kép galéria